Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Gör Kumlin till årets Salaambassadör!

Annons

Agneta Kumlin på plats vid rättegången mot Lena Tysk efter de hot som hon ska ha uttalat mot henne.

Vi har ju en längre tid kunna följa vår polischef Agnet Kumlins kamp för att kunna få en vettig polisorganisation ute på landsbygden. Dessutom kampen förden grundlagsskyddade rätten att få yttra sig i media.

Tyvärr känns det som om etablissemanget och den juridiska eliten kommit överens om att stridbara personer som kan och vill kämpa för sin övertygelse om att en organisation inte fungerar inte ska premieras. Tilltron till rättsväsendet har nog naggats i kanten rejält .

Jag tycker att det är jättetråkigt att Agneta Kumlin nu beslutat sig för att sluta sitt chefsjobb, men jag kan ju förstå att det nog inte är möjligt att jobba kvar med den person som ställt till allt på en chefsnivå över henne. Att sedan den högsta chefen gömde sig under den hårdaste stormen och inte gav något stöd utan hellre figurerade i olika soffprogram i tv och pratade om hur svårt det är att vara kvinnlig chef gör ju inte saken trevligare. Eller om hur roligt det var att ha blivit farmor i en annan soffa.

Under hela stormen behöll Agneta sitt lugn och jag är personligen förvånad över hur hon lyckades behålla lugnet och professionaliteten under diskussionen med rikspolischefen i Leif GW:s Veckans brott. Under hela stormen stred Agneta för Sala och att vi skulle få den trygghet vi borde ha.

Det är väldigt synd att hon slutar på det sättet hon nu gör, men hon är väl värd att nomineras till 2017 års Salaambassadör.

Eric Thorsell, Kumla Kyrkby

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons