Annons

Annons

Annons

Ishockey

Uppgifter: Talangfulle VIK-forwarden ryktas vara klar för Timrå

Lukas Zetterbergs framtid i VIK är osäker.
Enligt uppgifter till vikfancentral.se är forwarden mer eller mindre klar för Timrå IK nästa säsong.
– Jag är absolut inte klar för någon annan klubb, utan ska göra allt jag kan för att hålla oss kvar i HA, säger Zetterberg till sajten.

Lukas Zetterberg ryktas vara på väg till Timrå IK nästa säsong.

Bild: Håkan Humla

Lukas Zetterberg har under den gångna säsongen gjort sin första säsong som ordinarie i Västerås representationslag där det i Hockeyallsvenskan blev tio mål och tolv assist på 49 matcher.

Annons

I kvalserien har det på fem matcher inte blivit någon poäng för forwarden som även gjort sju matcher för det svenska U20-landslaget under säsongens gång.

Annons

Efter den här säsongen är slut går 20-åringens kontrakt ut med Västerås och det finns frågetecken kring Zetterbergs framtid i klubben.

Enligt uppgifter till sajten vikfancentral.se är högerskytten på väg bort och en klubb som nämns som nästa anhalt i karriären är Timrå IK.

Zetterberg själv dementerar att han ska ha skrivit på för en annan klubb redan.

– Jag är absolut inte klar för någon annan klubb, utan ska göra allt jag kan för att hålla oss kvar i HA. Jag har sagt till min agent att vi får prata efter säsongen då jag vill lägga allt fokus på VIK nu, säger han till vikfancentral.se.

Tidigare under säsongen har det ryktats om intresse från SHL-klubbar kring Västeråssonen som i slutet av förra säsonegn lånades ut till Skellefteå AIK:s J20-lag där han var med och to SM-silver.


Alexander Nilsson

063-16 16 15
alexander.nilsson@mittmedia.se

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan