Annons

Annons

Annons

Ishockey

Hockeypuls byter skepnad – startar ligasatsning på SHL, SDHL och Allsvenskan

Nu byter Hockeypuls skepnad.
En ny app och sajt är här som kommer innehålla nyheter från Sveriges tre högsta serier: SHL, SDHL och Hockeyallsvenskan.
Här är allt du behöver veta om Hockeypuls nya satsning.

Här kan du ladda ner Hockeypuls i din mobil:

► Hockeypuls på App Store

► Hockeypuls på Google Play

Hockeypuls, som drivs av MittMedia, bestod den gångna säsongen av fyra appar: En för Hockeyallsvenskan, en för Örebro, en för Brynäs och en för Leksand.

Annons

Nu höjer vi nivån ytterligare och inleder en bevakning av landets tre högsta serier: SHL, SDHL och Hockeyallsvenskan. Det innebär att de tidigare Hockeypuls-apparna blir en samlad app, som innehåller nyheter från alla lag.

Men oroa dig inte om du endast vill läsa om ditt favoritlag. Som läsare går det att personalisera appen för att få alla nyheter om just det lag du vill läsa om. Med några enkla klick får du allt ditt hockeymaterial samlat i appen och pushnotiser på dina lag.

Annons

Missa inte: Så blir du pluskund på Mittmedia och Hockeypuls

Förutom en helt ny app lanseras även en ny sajt för Hockeypuls. Precis som appen innehåller den nyheter från SHL, SDHL och Hockeyallsvenskan. Där kan du lätt scrolla och få en överblick över dina favoritnyheter.

Hockeypuls kommer även bjuda på flera uppesittarkvällar inför säsongspremiärerna. Sammanlagt har vi fem uppesittarkvällar utspridda under de kommande två veckorna, den första 6 september och den sista 15 september.

Håll utkik på www.hockeypuls.se och appen Hockeypuls för mer information.

Hockeypuls på sociala medier:

Gilla Hockeypuls på Facebook

Följ Hockeypuls på Twitter

Annons

Inbäddat innehåll


Adam Johansson

063-16 16 16
adam.johansson@mittmedia.se

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan