Annons

Annons

Annons

Sala centrum

Slutsålt när Al Pitcher gör testföreställning i Sala

Den 3 november ger sig Al Pitcher ut på en ny standup-turné i Sverige. Men innan dess, på tisdag den 26 september, gör han en testföreställning på Gillet 6.

Al Pitcher gör en testföreställning i Sala innan han ger sig ut på turné med nya föreställningen Sverige Syndrome.

Bild: Robert Eldrim

Komikern Al Pitchers tre tidigare soloföreställningar ”Fika”, ”Påtår” och ”Nääämen it’s Al Pitcher” har gett honom en stor och trogen publik. Nu ger han sig ut på en ny turné med nya föreställningen Sverige Syndrome.

Annons

Annons

I föreställningen vänder Al Pitcher på perspektivet och vi får lära känna honom och ta del av hans resa: från födseln i England till barndomsåren i Nya Zeeland för att sedan landa här, med en svensk fru och två barn.

– Jag älskar verkligen att uppträda live och att få presentera en helt ny show för min publik är den bästa biten. Sverige Syndrome är min mest personliga show hittills. Den förklarar hur jag hamnade här, och varför jag stannar kvar, säger Al Pitcher i ett pressmeddelande.

Innan turnén drar i gång har Salaborna alltså chansen att se honom i en testföreställning på Gillet 6. Intresset för föreställningen har varit stort och de 100 platserna var slutsålda en vecka innan han kommer till Sala.


Mikael Stenkvist

0224-561 51
mikael.stenkvist@mittmedia.se

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan