Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Fatima Berggren

Två män anhållna i Fatimaärendet – en misstänkt för mord

Under tisdagen anhölls två män, 46 och 53 år, misstänkta för olika brott i Fatimaärendet.

Sista kända kontakten någon hade med Fatima Berggren var den 18 maj. Polisen utreder hennes försvinnande som människorov. Många av söken efter Fatima har utgått från bostadsområdet Pettersberg.

Annons

TV: Åklagaren om misstänkta mordet på Fatima.

Inbäddat innehåll

Männen greps under tisdagen.

De båda männen är hemmahörande i Västeråstrakten och de är fortsatt anhållna efter beslut av kammaråklagare Jenny Alriksson, skriver polisen i ett pressmeddelande.

Annons

Annons

Läs också: Polisen dyker i Svartån efter försvunna Fatima

Den 53-årige mannen är skäligen misstänkt för mord alternativt människorov och brott mot griftefriden medan den 46-årige mannen är skäligen misstänkt för brott mot griftefriden och skyddandeav brottsling.

För pluskunder: Så var Fatimas liv innan försvinnandet

- Ett omfattande utredningsarbete har genomförts med bland annat förhör, sökinsatser med hundar och Missing people. Förundersökningen har nu kommit till det läge att två män är skäligen misstänkta för olika brott med anledning av att Fatima är försvunnen, säger spaningsledare Kenneth Ågren.

Läs också: Polisen misstänker: Försvunnen Västeråskvinna kan ha utsatts för brott

Nu kommer polisen att göra tekniska undersökningar, analyser beslagtaget material och hålla förhör med de båda männen.

- I nuläget utreds brottet som ett människorov eftersom kroppen inte har återfunnits. Vi har kommit vidare i utredningen och förhoppningen är nu att vi ska få klarhet i vad som har hänt med Fatima, säger Kenneth Ågren.

Annons


Göran Widerberg

021-19 92 97
goran.widerberg@mittmedia.se

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan
Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy