Annons

Annons

Annons

Fotboll

Massvis av priser på Mittmedias Elitettangala – vi sänder hela fotbollsfesten: "Riktigt stark serie i år"

En fantastisk säsong av elitettan är slut. Men nu ska de allra bästa prestationerna och insatserna prisas – på Mittmedias livesända Elitettangala.
– Det kommer bli en fullspäckad kväll, säger Sportens expert Sara Carlzén.

Text

Annons

Det har varit tårar, jubel, succéer och tunga förluster. Nu ska hela säsongen för elitettan summeras - på Mittmedias Elitettangala. Vi sänder hela kvällen med start fredag 16/11 19.00.

– Jag ser fram emot kvällen. Det kommer bli en fullspäckad kväll där vi kommer att uppmärksamma de starkaste prestationerna under året. Elitettan har varit en riktigt stark serie i år, så det har inte varit ett lätt jobb för juryn att ta fram vinnare i kategorierna. Under kvällen är det inte bara den som gjort flest mål eller räddat flest bollar som hyllas, utan det är även att vara en lagspelare som belyses, säger Sportens expert Sara Carlzén som kommer guida er genom sändningen.

Annons

Annons

Sportens expert, Sara Carlzén.

Det finns ett gäng insatser att minnas från året. Priser för bästa spelare på varje position är ett självklart inslag, men även lite mer ovanliga kategorier som årets lagspelare, årets hetaste match – och årets "jag står upp för min tränare".

Vilket är ditt bästa minne?

– Det är jättesvårt för det är så många. Jag personligen har följt SDFF väldigt nära under säsongen och rent spontant kommer jag att tänka på när de mötte AIK hemma på NP3 Arena i våras. Det var en fin fotbollsmatch, där SDFF visade upp vilken nivå de kunde komma upp i när de var riktigt, riktigt bra, säger Sara Carlzén och fortsätter:

– Och på tal om nivå så har många matcher under serien hållit väldigt hög klass. Det har varit en fröjd att följa serien på ett så nära håll under året, och det här blir ett fint sätt att sätta punkt för säsongen 2018.

Mittmedias sajter sänder hela galan med start 19.00. Experter kommer Sara Carlzén och Lukas Sahlin att vara.

Du hittar sändningen här:
LIVE: Missa inte – stor galakväll när Mittmedia utser Elitettans allra främsta; spelarna, målet, raketen och prestationen

Annons

Alla kategorier

►Årets målvakt

►Årets back

►Årets mittfältare

►Årets forward

►Årets jag står upp för min tränare

►Årets ”still going strong”

►Årets hetaste match

►Årets positiva överraskning

►Årets lagspelare

►Årets prestation

►Årets mål

►Årets spelare

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan