Annons

Annons

Annons

Sala

Insändare
Lärkan i Sala – dåligt bemötande och allmänt skitigt

Text

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

"I omklädningsrummet och duschen, är det så mycket "gojs" på golvet att man får gå med badskor genom duschen. Hur ofta städas det?", undrar signaturen Besviken. Duscharna på bilden har inget med insändaren att göra.

Bild: TT

Annons

Jag vill framföra klagomål på hur badhuset och gymmet, Actic i Sala, sköts och hur personalen behandlar sina gäster.

Jag har besökt badhuset, gymmet, idrottshallen och ishallen under många år, och det har blivit mycket, mycket försämrat vad gäller att hålla efter, städa, plocka undan och framför allt, hålla vattnet rent.

I omklädningsrummet och duschen, är det så mycket "gojs" på golvet att man får gå med badskor genom duschen.

Väldigt ofta är vattnet alldeles grumligt och det är massor av stora hårtussar, plåster, papper och annat onämnbart i vattnet. Det är så äckligt, så man vill inte gärna ha huvudet under vattenytan.

I omklädningsrummet och duschen, är det så mycket "gojs" på golvet att man får gå med badskor genom duschen. Hur ofta städas det?

Annons

Annons

För några veckor sedan, satt jag och en annan kvinna i bastun och pratade lite. Vi hade simmat, och klockan var 21.15. En av personalen kom in i bastun och frågade om det var våra duschflaskor och badkläder utanför duschen. Hon gjorde mycket klart för oss att det var dags att lämna bastun så hon fick städa klart. 

Två veckor senare stod jag i duschen och klockan var inte mer än 20.55. Jag tror jag var sista kvinnliga gästen kvar. Då kom en personal med högtryckstvätten och började spola, med rengöringsmedel, på den andra sidan av duschen! Det stänkte rengöringsmedel på mig.

Vid mer än ett tillfälle har bastun varit avstängd och dörrarna uppställda när vi kommer från vår gruppträning klockan 21. Enligt skyltarna ska bastun vara påslagen till 21.30.

Papperskorgarna töms varje kväll före klockan 21. Mycket opraktiskt, eftersom vi som är kvar senare än så, också kan behöva bli av med skräp. Personalen är så ivrig på att få "städa" klart, så de kan gå hem någon gång. Hur svårt kan det vara, att spara kvar åtminstone en soppåse?

På gymmet är det allmänt ofräscht. Maskinerna är ibland kladdiga och det är smutsigt på golvet.

Ikväll, när vi tränade, klockan var 21.05, kom en tjej och stängde av tv-apparaterna med en menande blick på oss.

Annons

Till saken hör att både gym, omklädningsrum och duschar har öppet till klockan 22 en vanlig vardag.

Personalens beteende och attityd gör så att vi känner oss mycket ovälkomna och oönskade. Det känns som om man stör och är besvärlig ...

Annons

Besviken

Svar direkt!

Tack för dina synpunkter.

Det är Actics samarbetspartner Sala kommun som ansvarar för personal och de dagliga rutinerna.

Jag har varit i kontakt med platschefen på Lärkan som har lovat att se över rutinerna så att du och alla andra framledes ska fortsätta att trivas både i simhallen och på Actic.

Lars Ohlsson

Regionchef Actic

Anmäl text- och faktafel

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan