Annons

Annons

Annons

Sala

Insändare
Insändare: Trött på att inte få tidningen

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Foto: Stina Selin

Annons

Nu är jag trött på att jag inte får mina morgontidningar utdelade . Återigen har den som delat ut missat min brevlåda. Jag ringer och klagar och får till svar att den utdelades kl 05.00 i morse och att personen sedan har slutat för dagen. Jag frågar om jag inte kan få tidningarna utdelade senare på dagen men den tjänsten finns inte längre. Uruselt!

Annons

Jag vet att jag kan läsa e- tidningen men det är inte samma sak , och jag betalar ju dyra pengar för papperstidningarna. Ni kommer att förlora en trogen prenumerant och kanske flera om ni inte kan fixa detta!

Annons

Du ansvarige chef får gärna svara på denna insändare och ge en förklaring. Besparingsförslag räcker inte.

Besviken prenumerant i Sala stad

Svar direkt. Jag förstår fullt ut din besvikelse. Självklart ska man få den tidning man betalar för hem. När utdelningen missas en gång blir man irriterad. Om utdelningen dessutom missas flera gånger förstår jag att du blir less och överväger att sluta prenumerera.

Det ska naturligtvis inte vara på det här sättet och jag beklagar verkligen att detta drabbat dig.

Jag är tacksam om du kontaktar mig. Skicka ett mejl till mig, daniel.nordstrom@mittmedia.se. Då tar jag det vidare till cheferna för distributionsbolaget.

Även om det sker att tidningen inte delas ut som den ska är det tack och lov få tidningar som missas. Därför är det helt riktigt så att vi inte har kvar tjänsten när missade tidningar delas ut. Även om du inte vill att jag ska prata om ekonomiska skäl är det så att det är dyrt att dela ut några få missade utdelningar, en kostnad som skulle riskera att hamna på prenumerationsavgiften. Därför har vi ett annat system där vi kompenserar kunder som inte får sin tidning.

Men, det viktiga är förstås att ytterligare minimera risken för utebliven tidning.

Jag ber om ursäkt för att detta drabbat dig och ber dig kontakta mig.

Annons

Annons

Daniel Nordström,

Chefredaktör och ansvarig utgivare

Se också: Har du inte fått din tidning?

Anmäl text- och faktafel

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan