Annons

Annons

Annons

Ekonomiproblemen i Sala

Debatt
Debatt: Inte bara Sala som har ansträngd ekonomi

Detta är ett debattinlägg.Skribenterna svarar för åsikterna.

"Sala är långtifrån ensamma om att ha ansträngd ekonomi, även S-märkta kommuner brottas med samma problematik..." skriver Salas Bästas arbetsutskott.

Bild: Mats Wikman

Annons

Vi i Salas Bästas arbetsutskott, där även Hanna Westman ingår, vill bara kort bemöta socialdemokraterna Glenn Anderssons och Ulrika Spårebos inlägg i SA där de påskiner att Hanna Westman ensam skulle vara ansvarig för kommunens nuvarande ekonomiska läge.

Annons

Westman är mycket riktigt ordförande i skolnämnden och därmed satt att bland annat sköta skolans budget i en tid som är krävande ekonomiskt sett.

Annons

Vi är övertygade om att Salaborna kan läsa mellan raderna och se att (S)-inlägget enbart ska ses som ytterligare ett inspel där de ondgör sig över att de inte fick styra kommunen efter det senaste valet.

Sala är långtifrån ensamma om att ha ansträngd ekonomi, även S-märkta kommuner brottas med samma problematik som stavas förändrade villkor från den S-ledda regeringen. Det vore mer klädsamt om Andersson/Spårebo istället för att så split i Sala om vem som gör vad bäst tog upp minskade anslag till kommuner med sin egen regering.

Salas Bästas arbetsutskott: Magnus Eriksson, Marcus Andersson, Daniel Ahlin och Per Larsson

Anmäl text- och faktafel

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan