Annons

Annons

Annons

SA:s nya sajt och app

Uppdatera din app – så gör du för att inte missa några lokala nyheter

Under onsdagen får din nyhetsapp och din sajt ett helt nytt utseende och dessutom fler och tydligare funktioner. Allt du behöver göra är att uppdatera din app och ställa in dina önskemål för att få alla dina lokala nyheter i din telefon.

Text: 

Bilden längst till höger visar ikonen i Appstore, klicka på den – inte på ”öppna” – för att komma till knappen ”uppdatera”. I Google Play kan du uppdatera direkt.

Bild: TT, Arkivbild

Annons

Du som redan är inloggad kommer att fortsätta vara det, och ditt användarnamn och lösenord kommer att vara samma som tidigare. Det enda du behöver göra är att uppdatera appen i Appstore eller Google Play för att få tillgång till den nya appen. Du behöver alltså inte ta bort den gamla appen.

Appstore: Uppdaterar gör du genom att inne i Appstore klicka på ikonen när du har sökt på Sala Allehanda, då får du upp en knapp där det står ”uppdatera”, som du klickar på. (Du klickar alltså inte på ”öppna” när du sökt reda på appen i Appstore.) Sedan är det bara att sätta igång, och ställa in vilka pushar du vill ha för att inte missa något av det som händer på din ort eller inom dina intresseområden.

Annons

Annons

Google Play: I Google Play söker du reda på appen, och klickar på ”uppdatera”-knappen direkt.

Bild: TT, Arkivbild

När du går in i den uppdaterade appen första gången får du välja vilka områden du vill ha pushnotiser från. Du kan också göra dessa inställningar genom att klicka på ”mer” och sedan ”notisinställningar” i appen.

I den nya appen kommer du att lättare kunna hitta det som du är intresserad av och vår nya design är lite ljusare, lite tydligare och mer överskådlig för att göra det enklare för dig att navigera bland innehållet.

Du som läser e-tidningen i appen behöver inte göra något, det är en egen app som kommer att vara oförändrad tills vidare.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan