Annons

Annons

Annons

SA:s nya sajt och app

Välkommen till nya salaallehanda.com!

Tycker du att Sala Allehanda inte riktigt ser ut som vanligt på din dator eller telefon i dag? Du har helt rätt. Vi har nämligen gjort en rejäl ansiktslyftning.

Annons

Att förändra utseendet på en tidning, app eller hemsida är inget man gör i en handvändning. Inte heller gör man det lättvindigt, för att oavsett hur bra man tycker att man har lyckats kommer läsarna att vara förvirrade den första tiden innan de väljer sig med var allt finns.

Under snart ett år har massor av människor varit engagerade i att göra vår sajt och app till moderna, enkla och användbara verktyg för dig som verkligen vill hålla koll på vad som händer på orten.

Annons

Det har gått fem år sedan vi senast stylade om och bytte utseende. Fem år är en oerhört lång tid i ett internetperspektiv, och mycket av det vi tyckte var toppen 2016 känns inte lika relevant idag. Som ofta vid förändringar kan det i början bli ovant att leta sig fram på den nya. Du kanske också saknar något på vår nya sajt som fanns på den gamla. En hel del gamla funktioner kommer också att återkomma, fast på ett lite annorlunda sätt.

Annons

Jag hoppas att du ska känna att sajten blir luftigare och tydligare – vårt mål är ge dig en bättre överblick av vad som händer eller är på gång i ditt närområde. På förstasidan kommer du förstås att hitta senaste nytt, de viktigaste och mest intressanta nyheterna lokalt samt bland annat sport och lagfarter som egna sektioner. En skillnad från tidigare är också att vi tydligare skiljer åsiktsmaterial som insändare, debatt och ledare från våra nyhetsartiklar.

Oavsett hur mycket vi tänkt och knåpat innan sjösättning kan det finnas saker som inte blir riktigt vad vi tänkt oss. Om du funderar över eller saknar något på vår nya sajt får du gärna höra av dig till mig (mats.wikman@salaallehanda.com) eller till redaktionen (redaktionen@salaallehanda.com).

Avslutningsvis vill jag påminna om att uppdatera din nyhetsapp för att få den senaste versionen och fortsätta få pushnotiser om de viktigaste lokala nyheterna.

Annons

Gör så här:

Appstore: Inne i Appstore – klicka på ikonen när du har sökt fram appen, så får du upp en knapp där det står ”uppdatera”, som du klickar på. (Du klickar alltså inte på ”öppna” när du sökt reda på appen i Appstore.) Sedan fortsätter du med att ställa in vilka pushar du vill ha för att inte missa något av det som händer på din ort eller inom dina intresseområden.

Google Play: I Google Play söker du reda på appen, och klickar på ”uppdatera”-knappen direkt.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan