Annons

Annons

Annons

Petningen av Pia Nilsson (S)

Insändare
Gör om och gör rätt – sätt Pia Nilsson på riksdagslistan

Text: 

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Insändarskribenterna är upprörda över att Pia Nilsson (S) inte fanns med på Socialdemokraternas lista över riksdagskandidater. Foto: Sveriges Riksdag

Annons

Vi är ett äldre par som alltid med stort intresse följt den politiska debatten från riksnivå till lokal nivå. Vi har alltid röstat på Socialdemokraterna för trygghet och välfärd i vårt land.

Vi har under åren haft samtal med olika socialdemokratiska politiker. Pia Nilsson, riksdagsledamot, har vi alltid haft många intressanta samtal med, inte minst via PRO där Pia har varit en flitig besökare och besökt oss flertal gånger. Vi har också samtalat med Pia när hon har rest runt på olika platser i Västmanland. Vi vet att Pia Nilsson sitter som ordförande i partidistriktet, vilket hon har berättat att hon ser som ett hedersuppdrag.

Annons

Annons

Hon har alltid haft vårt förtroende och återkommit om det varit något som hon inte har kunnat svara på. Vi fick nu se i tidningen, med förskräckelse och stor förvåning, att hon är petad från riksdagslistan i Västmanland. Vi förstår inte varför?

Vi vet även att Pia är en politiker och riksdagsledamot som alla pratar så gott om, och hon är väldigt populär och omtyckt. Vi vet även att hon har fått många personkryss.

Hur kan hon, med den kunskapen, folkligheten och den stora erfarenheten, bli petad från riksdagslistan i Västmanland? Är detta verkligen sant?

Gör om och gör rätt, valberedningen! Sätt tillbaka Pia Nilsson på riksdagslistan i Västmanland.

Arga besvikna Socialdemokratiska väljare!

Anmäl text- och faktafel

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan