Annons

Annons

Annons

Annons

Västmanlands län

Insändare
S: Därför är hon inte vår toppkandidat

Text: 

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Annons

Svar till JE Bolle Erikssons insändare.

Så roligt att det finns ett så stort intresse för vårt parti, Socialdemokraterna i Sala!

Socialdemokraterna i Sala har på möte beslutat om lista i fullmäktigevalet. Beslutet har förberetts av sedvanligt valberedningsarbete om än lite mer ambitiöst än vanligt. Valberedningen har haft kontakt med alla kandidater genom skriftliga enkäter, samtal och intervjuer. Det är en stark lista som antagits med god bredd vad gäller kön, ålder, nya/erfarna, yrkesbakgrund. Vi har många kompetenta och dugliga partivänner som är beredda att ställa upp i vårt politiska arbete.

Annons

Annons

Socialdemokraternas valberedning svarar på insändaren från JE Bolle Eriksson. På bild är Lena Hjelm-Wallén och Ulrika Spårebo, båda i lokala valberedningen.

Bild: Ari Korzeniowski, Julia Engström

Vi är glada över att Pia Nilsson är omtyckt och populär. Skälet till att hon inte toppar fullmäktigelistan och därmed är vår kommunalrådskandidat är att hon tidigt tackade nej till denna kandidatur.

Vi är mycket glada att Socialdemokraterna i Sala enhälligt utsett Amanda Lindblad till detta viktiga uppdrag. Vi är övertygade om att Amanda och det lag av engagerade socialdemokrater som vi nu går fram med kommer att vitalisera kommunalpolitiken i Sala.

Valberedningen, Socialdemokraterna i Sala

Lena Hjelm-Wallén

Karin Karlsson

Ulrika Spårebo

Kalle Lindbom

Eva Åberg

Annons

Annons

Till toppen av sidan