Annons

Annons

Annons

Heby

Ann Elisabeth blev Årets Företagare

Nu är Årets Företagare samt Årets Unga Företagare i Heby kommun utsedda.

Text

Anmäl text- och faktafel

Ann Elisabeth Jacobsen som driver Jacobsens Träd och Säkerhet AB blev Årets Företagare 2022 i Heby

Bild: Lisa Parland

Tävlingen är ett samarbete mellan organisationen Företagarna och Heby kommun.

Annons

Årets Företagare 2022 blir Ann Elisabeth Jacobsen som driver Jacobsens Träd och Säkerhet AB. SA har nyligen berättat om Ann Elisabeths yrkesliv som trädfällare.

Här är juryns motivering:

Ann Elisabeth är en förebild för många kvinnor i ett mansdominerat yrke och har rönt uppmärksamhet för sin skicklighet och expertis i att fälla träd. Hon anlitas för svåra uppdrag i Sverige och utomlands. Hon utbildar i motorsågsbehörighet och tävlar i nordiska mästerskap. Hon poängterar etik och värderingar i sitt arbete och tackar nej till uppdrag då hon tycker att träden bör stå kvar.

Annons

Emma Langgren och Emma Green som driver företaget Emma & Emma AB blev Årets Unga Företagare i Heby.

Bild: Privat

Årets Unga Företagare 2022 blir Emma Langgren och Emma Green som driver företaget Emma & Emma AB. Emma & Emma AB hjälper företag med deras digitala närvaro och med att nå ut till kunder. De coachar, håller kurser och driver Entreprenörspodden.

Här är juryns motivering:

”Emma och Emma brinner för att hjälpa småföretagare att synas digitalt. De arbetar även ideellt, särskilt under pandemin, med att erbjuda småföretag att synas och sälja digitalt. Entreprenörspodden vill både motivera och inspirera andra småföretagare, som ofta känner sig ensamma, genom att bjuda på sin egen företagsresa samtidigt som företagarna gör sin egen resa. De arbetar innovativt med foto och film med hög kvalitet. Framtidsvisionen är att fortsätta växa och Entreprenörspodden har just ingått ett partnerskap med ett affärsnätverk i Uppsala”.

Annons

Den formella prisutdelningsceremonin äger rum den 21 juni under kommunfullmäktige i Heby Folkets Hus. Kommunvinnarna i båda kategorierna går vidare till en regionfinal. Samtliga regionala vinnare går sedan vidare till den stora riksfinalen i Stockholms stadshus där priset för Årets Företagare i Sverige och Årets Unga Företagare i Sverige delas ut samtidigt.

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan