Annons

Annons

Annons

Sala

Läsartext
Nästan normalt för Adamskören

Text

Detta är en läsartext.

Annons

Ja, så kunde då vår körverksamhet komma igång igen med en nästan normal termin. Sången på boenden för äldre, som vi brukar göra i januari, blev dock framskjuten till i höst. Den blir i anslutning till vårt Höstmys 15-16 oktober. Återstarten har inspirerat oss, vilket man bland annat kan se på ett mycket högt deltagande i våra övningar och vid framträdanden.

Annons

Den 19 mars kunde vi genomföra en jubileumskonsert i samarbete med Malin Trast som var vår mycket uppskattade flöjtsolist (Se bild! Foto Anita Karlsson). Sedan följde en rad av våra traditionella framträdanden: Föreningen S 3 den 27 april, Valborgsfirandet, med stor publik i Kristina Kyrka, följt av firandet i Stadsparken och därefter något av ett publikrekord uppe vid Måns Ols. Därefter blev det medverkan på Kulturnatta som också jubilerade den 14 maj.

Annons

Så kom då terminsavslutningen med Nationaldagen. Vi började på förmiddagen i Kumla (Se bild! Foto Karl-Erik Wikström) där också vår körmedlem Benny Wetterberg höll ett mycket inspirerande tal där han bland annat lyfte demokratins förmåga och möjligheter samt värdet av att sjunga i kör.

Därefter blev det traditionsenligt sång i Möklinta och på Väsby Kungsgård.

Vi har också denna vårtermin fått några nya medlemmar som är ”under inskolning”. Fler väntar vi att det blir när vi bjuder in till ”prova-på-dagar” vid vår höststart 22 augusti.

Carl-Åke Elmersjö

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan