Annons

Annons

Annons

Annons

Sala

Insändare
Stängda trädgården: ”Svara på detta, ansvarig politiker”

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Jakobsbergsgården har ingen trädgård i sommar – plattorna revs upp efter midsommar.

Bild: Karin von Scheele Pettersson

Annons

Angående artikeln om Jakobsbergsgårdens utemiljö (SA 29/7).

Annons

Jag blev riktigt upprörd när jag läste om hur man hanterat Jakobsbergsgårdens utemiljö! Att den behövde åtgärdas har varit känt sedan länge då befintliga plattor hade börjat röra på sig så de äldre lätt snubblade på dem. Sagt och gjort, ett projekt för åtgärdande startade och skulle vara klart på två veckor med ny asfalt, och entreprenörer anskaffades så det kunde bli klart.

Annons

Plötsligt stoppar vad jag förstår en högt uppsatt politiker arbetet med omedelbar verkan. Samma politiker återtar beslutet någon dag senare men då har entreprenören redan bokat om sig till andra arbeten.

I SA den 29 juli berättade boende på Jakobsbergsgården om hur de inte kunnat använda sin trädgård då plattorna revs upp vid midsommar.

Bild: Arkivbild

Vad var det som gjorde att denne politiker först bryter arbetet för att senare typ ”ångra sig”? Det skulle både jag och de drabbade på Jakobsbergsgården vilja veta.

Har tjänstemännen på fastighetsenheten fått ett uppdrag, fixat entreprenörer trots semestrar måste de få arbeta med sina projekt om det inte uppstår riktigt akuta situationer, vilket inte kan varit fallet då stoppandet av arbetet togs tillbaka kort tid efter. Nu känns det som om tjänstemännen får klä skott för att inte det utlovade arbetet blir klart på utsatt tid.

Ett svar på detta från ansvarig politiker vore nog på sin plats!

Åke Lantz som undrar om vi har ett ministerstyre i Sala

Annons

Annons

Till toppen av sidan