Annons

Annons

Annons

Västerfärnebo

Insändare
En åsidosatt del av kommunen

Text

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Västerfärnebo.

Bild: Rasmus Hammarström

Annons

Så har det gått drygt tre månader sedan jag skrev min förra insändare angående frånvaron av investeringar, konkreta planer och visioner för västra delen av kommunen. I allmänhet riktad till beslutsfattare samt i synnerhet till företrädare för de olika politiska partierna.

Förhoppningen från min sida var att åtminstone få någon återkoppling från något parti, men uppenbarligen så verkar intresset vara minimalt. Ingen har visat något som helst intresse att ge sin syn på hur och vad man tänker eller för den delen givit några bra förklaringar kring de större ekonomiska investeringar som gjorts i vissa delar av kommunen, men lyst med sin frånvaro i andra delar.

Annons

Annons

Gensvaret från folk i bygden har dock varit stor på min tidigare insändare, där många känner en frustration och irritation att vara en marginaliserad del av kommunen. Det är snart val så jag trodde av den anledningen att det skulle finnas ett större intresse från politiker att visa något intresse hur ni tänker.

Eller finns det någon dold agenda mellan partier och övriga beslutsfattare inom kommunen att typ minimera investeringar och utveckling av den västra delen av kommunen till förmån för andra delar av kommunen? Tyvärr kanske det bekräftar, det många sagt till mig, om det ointresse kommunen har för Västerfärnebo med omnejd.

Dan M

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan