Annons

Annons

Annons

Vintervovven

Sista chansen att nominera – vem blir Årets vintervovve?

Årets lussekatt avgjordes nyligen – nu är det dags att utse vilken som vinner titeln Årets vintervovve. Inskickad bild får gärna ha tema vinter, vilket inte behöver betyda snö.

Text

Fjolårsvinnaren Saga, flankerad av tvåan och trean Isco och Lucy.

Annons

I fjol var det hunden Saga, nominerad av matte Marie Jakobsson, som stod som segrare i tävlingen med 17 procent av rösterna. På andra- och tredjeplatsen följdes hon av Isco, med ägare Camilla Andersson, och Lucy som Nora Landén äger.

Annons

Nu är det dags igen – senast måndagen den 9 januari vill vi ha din bild och nominering. Förra året var det 91 tävlande, går det att slå det?

Annons

Alla inskickade godkända bildbidrag deltar i vår första omröstning, där en jury utser tio finalister som presenteras på salaallehanda.com och i papperstidningen.

Den hund som får flest röster vinner. Vinnaren presenteras i ett reportage på webben och i papperstidningen. Välkommen med din nominering nedan!

Observera att vi endast tar emot nomineringar via webbformuläret nedan. Du kan bara nominera en hund, och både du och hunden ska bo i Sala eller Heby kommun.

Årets vintervovve 2022, Saga, gillade att titta efter grannar. Foto: Marie Jakobsson

Inbäddat innehåll

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan