Annons

Annons

Annons

Tallgården ska tömmas på boende

Så gick diskussionen på Tallgårdsmötet: ”Klart att det finns ekonomiska aspekter”

Var det primärt ekonomin som låg bakom beslutet att tömma Tallgården? Varför var det annars så bråttom? De frågorna ville mötesarrangörerna ha svar på under söndagens öppna möte.

Text

Omkring 200 personer hade samlats på Fokus i Östervåla. Så här stor lokal uppslutning kring en fråga har det inte varit sedan länsbytet påpekade arrangörerna.Mötet arrangerades av Östervåla utvecklingsråd i samråd med en planeringskommitté. Foto: Torbjörn Ivarsson

Annons

– Jag är också människa fast jag är politiker och det är klart jag tar till mig av era synpunkter, det måste ni förstå, började Vård- och omsorgsnämndens ordförande Annika Krispinsson (C) med att säga då hon som den första av de inbjudna politikerna skulle hålla ett anförande. Hon och Inga-Lill Hellgren (S) som är vice ordförande utgjorde närvaron från Vård- och omsorgsnämnden. Övriga närvarande politiker var kommunstyrelsens ordförande Marie Wilén (C), kommunalrådet Per Sverkersson (S), oppositionsrådet Bo Andersson (M), kristdemokraternas gruppledare Hans-Göran Björk och sverigedemokraternas gruppledare Mattias Widén.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan