AnnonsIca Kvantum Åkrahallen

Omtyckta Åkrahallen är en butik för alla - oavsett plånbok och behov

Erika Norman och Svante Leskinen är välkända ansikten på Åkrahallen i Sala. Båda har jobbat länge i butiken och de stormtrivs med den framåtanda Salas största livsmedelsbutik är så känd för.

– Våra kunder är fantastiska och vi jobbar stenhårt för att kunna erbjuda något för alla och allas plånböcker.

Erika Norman och Svante Leskinen på ICA Kvantum Åkrahallen.

Bara några steg in i butiken förstår man varför Åkrahallen är så välbesökt. Med sina 25 000 varor är utbudet otroligt brett. Det är helt enkelt hit man går för att kunna fixa det mesta på en gång när du behöver mat, husgeråd, leksaker, smink eller hygienartiklar.

– Vårt breda utbud är unikt i Sala och det uppskattas av Salaborna. Vi får ofta höra hur bekvämt det är att kunna köpa det mesta på ett och samma ställe, berättar Erika Norman som är försäljningschef för avdelningarna kolonial, special, djupfryst, mejeri och online.

Läs mer om butiken och dess breda sortiment på ICA Åkrahallens hemsida

Erika Norman framhåller ICA Åkrahallens breda sortiment och utbud - som passar alla smaker och plånböcker.

Tillsammans med säljledarna har hon ansvaret för att butikens hyllor är välfyllda och har ett sortiment som passar allas behov och plånböcker. Ett ansvar som hon delar med bland andra Svante Leskinen som är säljledare på kolonial.

– Jag sköter inköpen och jag gör det utifrån det jag märker är våra kunders önskemål. Målet är naturligtvis att det som står i butikshyllorna verkligen är det Salaborna vill ha, säger han.

Från frukt och grönt till kött och skafferi – här ser du vilka erbjudanden och rabatter som ICA Åkrahallen har just nu

"Vi har konkurrenskraftiga alternativ så att du kan välja det som passar just dig", menar Svante och får medhåll av Erika.

Just nu är efterfrågan på Icas egna varor särskilt stor. Det märks i Åkrahallens hyllor och på butikstorgen som är fyllda med prisvärda produkter i olika prislägen. Svante förklarar:

– Vi vill erbjuda flera olika konkurrenskraftiga alternativ så att du kan välja det som passar just dig. Ica basic har ett lägre pris, Icas egna varor ett lägre pris och Ica selection och Ica A-brand har ett lågt pris, säger han och fortsätter:

Åkrahallen ska vara en butik för alla Salabor. Hos oss finns alternativen och den möjligheten märker vi uppskattas av Salaborna

I Svantes arbete ingår också att göra inköpsklipp och det är en uppgift som han gillar lite extra. Genom sin mångåriga erfarenhet har han bra koll på vad som kan intressera kunderna. Och de kampanjer som Åkrahallen har varje vecka väcker ett stort intresse.

– Jag vill gärna överraska och erbjuda kanonklipp varje vecka på ett antal utvalda varor. Ibland chansar jag lite men ser samtidigt till att klippen är just på sådana varor som jag vet att våra kunder gillar.

Här kan du läsa veckans reklamblad från ICA Åkrahallen

"Vi erbjuder självklart riktigt bra priser i vårt stora och breda sortiment", menar Erika och Svante.

Det går inte att missta sig på trivselfaktorn och matglädjen på Åkrahallen. Här finns något för alla.

– Det är hos oss du också hittar det butiksstyckade köttet, kökets godaste röror, cateringmenyerna och matlådorna som smakar som hemlagat. Här finns dessutom de lokala leverantörerna, alla valda utifrån våra kunders önskemål, säger Erika.

Från kvalitetscertifiering till miljösmart butik – läs mer om Åkrahallens kundlöften här

Ost och krossade tomater, i alla dess märken, former och prisklasser. Det är bara två exempel på ICA Åkrahallens breda utbud.

Det händer hela tiden något nytt på Åkrahallen samtidigt som det klassiska utbudet finns kvar. Och det är just denna bredd som gör Åkrahallen till många Salabors egen livsmedelsbutik.

– Vi jobbar stenhårt för att vara den Salabutik som har alternativen. Vi har något för allas behov och plånböcker, avslutar Erika och Svante på Åkrahallen i Sala.

Följ ICA Åkrahallen på Facebook och Instagram.

Inbäddat innehåll

Denna text är en annons producerad av Bonnier News Brand Studio och inte av Sala Allehandas redaktion. Vill du veta mer om hur vi arbetar med denna typ av material får du gärna kontakta oss på cm.native@bonniernews.se
Till toppen av sidan