Annons

Annons

Annons

Sala

Läsartext
Skuggans S-förening mindes Birgitta Beiron

Text

Detta är en läsartext.

Mötet inleddes med parentation över nyligen bortgångna medlemmen Birgitta Beiron.

Bild: Socialdemokraterna i Sala

Annons

Den 14 januari hade Skuggans socialdemokratiska förening möte i Folkets park. Ordförande Holger Andersson hälsade välkommen och mötet inleddes med parentation över vår nyligen bortgångna medlem Birgitta Beiron.

Hon var mycket aktiv och lämnade ett tomrum i föreningen. Planeringen av FN-dagen 14 november i Folkets park var hennes sista föreningsinsats. Hon var engagerad i internationella frågor och vistades en tid i Nicaragua, Tchad och var medlem i Vändra, Salas vänortskommun i Estland, och deltog i resor dit.

Annons

Annons

På dagordningen stod nomineringar av ombud till Socialdemokraternas distriktskongress 22 april i Kungsör och nomineringar av personer till olika förtroendeuppdrag i Arbetarekommunen.

Mötet beslöt även att stödja en motion om för höga el-priser till inhemsk elkonsument, det är prissättningsmodellen på Nord Pool som är pris- och inflationsdrivande.

Vi avslutade mötet med kaffe och smörgås och som alltid diskussion om olika samhällsföreteelser som behöver rättas till.

Ordförande avslutade mötet och tackade för visat intresse.

Kerstin Jansson

Fakta

Läsarnas egna texter

Vi får in många trevliga texter och bilder där läsarna berättar om händelser i våra trakter. Dessa läggs på Vardagsliv, och publiceras nu även på webben.

Vill du också berätta om något i din närhet, som kan intressera en större läsarkrets? Välkommen att skicka in text och högupplösta bilder till vardagsliv@salaallehanda.com.

SA förbehåller sig rätten att välja vad som publiceras.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan