Annons

Annons

Annons

Sala

Läsartext
Vårdsatsningar dryftades på KD:s årsmöte

Detta är en läsartext.

Från vänster: Malin Gabrielsson, regionråd, Eva Axelsson, vice ordförande, Hanke Joneklav, ordförande, och Magnus Holm, gruppledare.

Bild: Privat

Annons

Kristdemokraterna i Sala har haft årsmöte på Täljstenen. Malin Gabrielsson, KD:s regionråd, berättade under kvällen om hur arbetet framskrider med att verkställa olika förbättringar inom vården.

Att stärka vårdcentralerna, utöka den mobila familjeläkaren även nattetid och att införa äldrehälsovårdsprogram med regelbundna kontroller är satsningar som nu håller på att genomföras.

Annons

Social samvaro med sedvanligt kaffe och semla gav extra energi för alla att fatta kloka beslut.

Annons

Under sedvanliga årsmötesförhandlingar valdes styrelsen med Hanke Joneklav till ordförande och Eva Axelsson till vice. Magnus Holm, Sara Ulander och Sickan Palm blev ordinarie ledamöter. Marita Lernö, Sten Eriksson och Per-Olof Palm valdes till ersättare.

Sickan Palm

Fakta

Läsarnas egna texter

Vi får in många trevliga texter och bilder där läsarna berättar om händelser i våra trakter. Dessa läggs på Vardagsliv, och publiceras nu även på webben.

Vill du också berätta om något i din närhet, som kan intressera en större läsarkrets? Välkommen att skicka in text och högupplösta bilder till vardagsliv@salaallehanda.com.

SA förbehåller sig rätten att välja vad som publiceras.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan