Annons

Annons

Annons

Västmanlands län

Läs SA – med DN och Expressen på köpet

Mer till fler! Nu lanserar vi ett spännande samarbete där du som digital SA-läsare enkelt kan lägga till Expressen och DN i din prenumeration. Detta tack vare att Sala Allehanda och de två rikstidningarna ingår i samma koncern – Bonnier News.

Text

Mats Wikman, chefredaktör för Sala Allehanda.

Annons

Nyligen flyttade alla kunders digitala konton ihop i samma databas som våra systertidningar Expressen och Dagens Nyheter. Det betyder att du som är kund loggar in med samma inloggningsuppgifter på salaallehanda.com och på Expressen eller DN, om du även är kund hos någon av dessa.

Nu tas nästa steg när vi lanserar ett helt nytt digitalt prenumerationserbjudande med namnet +Allt.

Annons

I +Allt ingår salaallehanda.com och vår app, samt ytterligare ett 40-tal lokala nyhetssajter, exempelvis Avesta Tidning, Fagersta-Posten och VLT, samt Expressen Premium och DN Digital Bas. Du kommer alltså, i en och samma prenumeration, kunna läsa både hyperlokala nyheter och riksmedia.

Annons

Nu kan du som digital läsare ta del av erbjudandet +Allt. I det ingår utöver Sala Allehanda digital också ett 40-tal andra lokala nyhetssajter – samt DN Digital bas och Expressen Premium.

– Det här är ett sätt för oss att dra nytta av vår ägarkoncern, Bonnier News. Vi inför en helt ny prenumerationsform som gör att man enkelt och till ett bra pris kan få både lokala nyheter och riksnyheter och bara behöva logga in en gång, säger Mats Wikman, chefredaktör för Sala Allehanda.

Du som redan har en prenumeration på Sala Allehanda Digital kan uppgradera din prenumeration till +Allt till ett förmånligt pris.

Klicka här för att komma till erbjudandet!

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan