Annons

Annons

Annons

Sala

Läsartext
Skräp, nominering och god kaka på S-möte

Text

Detta är en läsartext.

Sedvanlig skräpplockning stod på schemat.

Bild: Privat

Annons

Den 7 maj hade Skuggans socialdemokratiska förening medlemsmöte hos Mona och Holger Andersson på Blåbärsgatan på Skuggan. Ordförande Kerstin Vindal Jansson hälsade välkommen och öppnade mötet.

På dagordningen stod: Uppdraget att nominera kandidater till förtroendeuppdrag i Länsrätt, Förvaltningsrätt och Hovrätt. Planering inför Världsmiljödagen och skräpplockning på området.

Annons

Mona serverade gott kaffe, goda smörgåsar och god kaka och tackades med en bukett röda fairtraderosor. Sedan gav sig deltagarna ut på området för skräpplockning. I år fann vi sorgligt nog glasbitar på den nätinhägnade bollplanen vid lekplatsen.

Annons

Mötet ägde rum hos Mona och Holger Andersson på Blåbärsgatan.

Bild: Privat

Nästa möte sker vid Måns Ols på Världsmiljödagen 5 juni klockan 18, det är öppet för allmänheten och vi hoppas på medverkan från någon kommunal tjänsteman som kan svara på våra frågor om bland annat dammvallarnas och vattenvägarnas säkerhet och vad man som enskild Salabo kan göra för klimatet relaterat till vatten.

Kerstin Vindal Jansson

Fakta

Läsarnas egna texter

Vi får in många trevliga texter och bilder där läsarna berättar om händelser i våra trakter. Dessa läggs på Vardagsliv, och publiceras nu även på webben.

Vill du också berätta om något i din närhet, som kan intressera en större läsarkrets? Välkommen att skicka in text och högupplösta bilder till vardagsliv@salaallehanda.com.

SA förbehåller sig rätten att välja vad som publiceras.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan