Annons

Annons

Annons

Sala

SA sänder direkt från Vårruset i Västerås

I morgon, den 1 juni, är det dags för Vårruset i Västerås, där tjejer i alla åldrar springer, joggar eller går.
I år sänder vi delar av loppet, där du kan se dig själv eller kanske någon du känner både starta och gå i mål.

Bild: Yngve Fredriksson

Annons

Vårruset är ett motionslopp som varje år hålls på flera platser runtom i landet, och torsdagen den 1 juni är det dags för Västerås och många motionärer från Sala brukar delta.

Den som deltar väljer en sträcka på antingen 2,5 km eller 5 km.

SA och VLT kommer sända från årets tävling, där vi visar både från start och mål. Du som har en +allt-prenumeration eller har ett paket där e-tidning eller papperstidning ingår, ser sändningen på sajten eller i appen med start 19.00.

Annons

Annons

Fakta

Så gör du för att se livesport

För att ta del av livesporten krävs från och med den 22 maj en prenumeration på det Bonnier News-gemensamma paketet +Allt, alternativt på SA:s e-tidning eller papperstidning. Vi gör innehållet exklusivt för er som väljer att betala lite mer, helt enkelt.

Har du idag en sajtprenumeration, på paketet digital, kan du enkelt uppgradera till +Allt redan nu genom att klicka här. Då har du fortsatt tillgång till både livesport och övriga lokala sajter inom Bonnier News Local. Dessutom – alla artiklar på DN.se och Expressen.se.

Alla sändningar kommer att finnas kvar på salaallehanda.com/livesport
och finnas tillgängliga som repriser i efterhand.

För bäst användarupplevelse rekommenderas Apple tv, chromecast eller en hdmi-anslutning från dator till tv. För dig som tittar via en Appleprodukt rekommenderas Apple tv. Genom att ladda ner vår nyhetsapp till mobilen kan du se matcherna via chromecast eller Apple Airplay. Det går även att se matcherna direkt på mobilen, läsplattan eller via din dator.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan