Annons

Annons

Annons

Läsartext
Efterlängtad träning i värmen

Detta är en läsartext.

Varmvattenbassäng är flitigt använd.

Bild: Privat

Annons

Vi i Reumatikerföreningen Sala-Heby är otroligt glada över att vi nu fått möjlighet till vår efterlängtade träning i varmvattenbassäng.

Tyvärr är det inte förunnat för flera av våra andra föreningar i Region Västmanland att ha denna möjlighet. Vi hoppas dock att Reumatikerförbundets ”Bassänguppror” skall få politiker i vår region och runt om i Sverige att förstå nyttan av dessa bassänger trots ingen evidensbaserad forskning.

Annons

Annons

I vårt nya sjukhus finns nu en varm och skön bassäng som är vad våra kroppar älskar att träna i. Dessutom har vi funnit ett väl utformat program för vår målgrupp som utformats av Reumatikerförbundet.

Den första terminen är nu slut och vi avslutade med att tillsammans ta en trevlig fika och pratstund alla tillsammans på Café Silverkoppen.

Inger Hallberg

Fakta

Läsarnas egna texter

Vi får in många trevliga texter och bilder där läsarna berättar om händelser i våra trakter. Dessa läggs på Vardagsliv, och publiceras nu även på webben.

Vill du också berätta om något i din närhet, som kan intressera en större läsarkrets? Välkommen att skicka in text och högupplösta bilder till vardagsliv@salaallehanda.com.

SA förbehåller sig rätten att välja vad som publiceras.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan