Annons

Annons

Annons

Heby

Insändare
Välkommen till mörka Heby

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Bild: Mats Wikman

Annons

Våra välkomstskyltar in till vackra Heby kommun står åter i skuggorna nu när mörkret tar över allt mer.

Den som står längs 72:an när man kommer från Sala tex har inte lyst på många år och det finns bara solel där men som verkar vara ur bruk. Dessa har kommit upp efter att jag lagt ett medborgarförslag för att det ska se trevligt ut att passera in i kommunen.

Annons

Då är det så klart riktigt illa när de står i skuggorna. Det är ju när det är som mörkast som en belyst skylt gör sig som bäst så klart. Texten på skylten har för dålig kontrast mot bilden och man ser inte vad det står förs man är i jämnhöjd och då har man ju koll på vägen längre fram.

Annons

Det finns en liten rad i nederkant med där alla orter står uppräknande. Men ja vilka det är får man väl se när man läser något som är tyckt på papper för dessa missas helt i detta sammanhang.

Välkomna till Heby komun – den i det dunkla mörkret mellan Sala och Uppsala?! Så jag vill att kommunen sa dra elkablar så vi får en säker eldrift på dessa reklamskyltar vars uppgift är att folk ska få ett första fint intryck av vår del av Uppland. Åtminstone som komplement till solelen när den inte räcker till.

Mats Köbin

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan