Annons
Vidare till salaallehanda.com
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Åklagaren vill öppna makens grav

 
Sommarstugemorden
Visa alla artiklar

Den 41-åriga kvinnan som misstänks för sommarstugemordet misstänks även ha mördat sin make. Nu vill åklagaren öppna hans grav för en ny obduktion.

Åklagaren Johan Fahlander lämnade in sin begäran till Västmanlands tingsrätt under tisdagsförmiddagen, skriver Expressen.

41-åringens make drunknade under mystiska omständigheter i Hjälmaren i fjol och bland annat har försäkringsbolaget, där kvinnan tecknat en stor livförsäkring på maken, vägrat att betala ut några pengar på grund av att de misstänkt att allt inte stod rätt till med dödsfallet.

Läs mer: 41-åringen gav sin man mystisk spruta.

Åklagaren begär att tingsrätten ska fatta ett snabbt beslut i frågan.

"Undersökningen kan antas vara av väsentlig betydelse för utredningen", skriver åklagare Johan Fahlander till tingsrätten, enligt Expressen.

– Förhoppningen är att med denna åtgärd se om det finns möjlighet till ytterligare provtagningar, säger kammaråklagare Johan Fahlander, i ett pressmeddelande.

Läs mer: Leif GW:s teori