Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Centerpartiets kommunkrets

Annons

Centerpartiet i Heby har haft årsmöte som hölls i Vittinge församlingshem. Inbjuden gäst var Bosse Karlsson, platsansvarig på AdLibris, som gav oss en intressant inblick i företagets framgång som internetbokhandel. Företagets huvudkontor finns idag i Stockholm vilket gav upphov till en diskussion om pendling. Varför verkar det vara svårare att pendla från staden till landsbygden än tvärtom? Fast det bästa är ju om fler flyttar ut till ”landet”.

Kommunalråd Marie Wilén redogjorde för aktuella kommunala frågor under året som gått, som för övrigt var ett framgångsrikt centerår. Många medlemmar lade ner mycket och värdefullt arbete för Hebycentern i valrörelsen vilket resulterade i att centern ökade i kommunvalet och därmed kunde ta över styret i kommunen tillsammans med övriga allianspartier. Centerpartiet är det största borgerliga partiet i Heby kommun.

På årsmötet valdes kretsens styrelse, till ordförande valdes Annika Krispinsson, till vice ordförande Gudrun Wängelin Lernskog, sekreterare Gerd Carlsson och kassör Björn Franzén. Till övriga ledamöter valdes; Marie Wilén, Karl-Arne Larsson, Tord Röjerås, Eivor Hoffman, Per Möller, Per Eriksson, Dick Pettersson. Styrelsen ser framemot ett intressant arbete under 2011.

Mer läsning

Annons