Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kryper det kravallpoliser i grannens trädgård?

Plötsligt händer det. Du är mitt i en nyhetshändelse. Det kan vara en olycka, en dråplig situation, du möter statsministern på torget eller Zlatan på Åkrahallen. Då ska du tipsa Sala Allehanda! Fyll i formuläret här nedan och skicka iväg.

Annons

Andra sätt att tipsa redaktionen om nyheter: SMS/MMS: Skicka din bild, video eller tips till 72 021. Börja meddelandet med "SA" följt av ett mellanslag.

Självklart kan du även skicka din bild, video eller tips på mejl till [email protected] eller ringa oss på telefonnummer: 0224-561 36.

Om det är en video kan det också vara enklare att använda någon form av en överföringstjänst – exempelvis WeTransfer som finns både som app och webbtjänst.

När du skickar in en bild eller video ger du oss tillåtelse till publicering, i annat fall måste detta framgå i ditt mejl eller SMS. I ett nyhetsintensivt läge kan vi alltså komma att publicera materialet innan vi talat med dig.

Månadens nyhetsbild/video belönas med 3 000 kronor!

Tänk på att respektera människors integritet när du fotograferar. Gå inte in på privat område och håll ett normalt avstånd till människor. Respektera polisens eller räddningstjänstens avspärrningar.

Kom ihåg att meddelandeskydd gäller. Den regleras i 1 kap. 1 § 3 st tryckfrihetsförordningen (TF).

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Belöningen betalas ut till bästa nyhetstipset bland Mittmedias tidningar i Västmanland.

Mer läsning

Annons