Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Västmanlands läns Blåbandsdistrikt

Annons

Västmanlands läns Blåbandsdistrikt har hållit årskonferens i Folkets Hus, Heby.

Konferensen inleddes med andakt och parentation över medlemmar som avlidit under det gångna året. Förhandlingarna leddes sedan av Staffan Johansson, Jugansbo.

I verksamhetsberättelsen för 2010 redovisas ett omfattande arbete för ökad folknykterhet. Huvuduppgiften har varit att stödja och samarbeta med de nio blåbandsföreningarna som räknar sig till länet. Bussresor och utflykter har arrangerats. Sommarmöten ordnas i samarbete med Örebro läns Blåbandsdistrikt. Det här året var det Örebros tur att inbjuda. Det blev en trevlig och lärorik dag på kursgården Vreten i Öskevik. Höstkonferensen hölls i Sockenstugan i Götlunda. Lotta Johansson från Blåbandsförbundet föreläste i två ämnen: Små barn – Medvetna vuxna och Kyrkan – en alkoholfri zon.

Under en paus i förhandlingarna talade Niclas Lidström, som är verksamhetsledare i Sveriges Blåbandsungdom, SBU.

I styrelsen för det nya året omvaldes Bengt-Erik Karlsson, Götlunda. Övriga ledamöter är Gun Carlsson och Göran Karlsson, Götlunda, Staffan Johansson, Jugansbo, Krister Holmstedt, Västerlövsta vald av SBU, Karl-Axel Axelsson och Lena Eriksson, Sala. Den sistnämnda nyvaldes efter Yngve Lindgren, Västerås, som avled under det gångna året.

Mer läsning

Annons