Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Salabo dömd för att ha tafsat på tonårsflicka

En man i 45-årsåldern från Sala har dömts för att ha ofredat en tonårsflicka. Mannen tafsade och ville att flickan och hennes kamrat skulle följa med honom hem.

Annons

Brottet som Salabon nu dömts till dagsböter för skedde i april i år. Tonårsflickan hade ätit mat med några vänner och satt kvar vid matstället i centrala Sala när mannen dök upp dreglande och stupfull. Han frågade flickan om hon och hennes kamrat ville följa med hem till hans lägenhet och dricka alkohol. Salabon, som var helt okänd för tonårsflickan, satte samtidigt ner handen mellan hennes lår.Läs också: Berusad man misstänkt för sexuellt ofredande

Tonårsflickan chockades av mannens agerande. När hon senare samma kväll såg mannen igen, och då tillsammans med polisen, berättade flickan för poliserna om vad mannen utsatt henne för.

Läs också: Onanerade inför fyra kriminalvårdare

Salabon, som är i 45-åråldern, har förnekat brott och minns inte händelsen på grund av att han var så kraftigt berusad. Vid rättegången stod han åtalad för sexuellt ofredande men tingsrätten anser att mannen gjort sig skyldig till ofredande.

Mer läsning

Annons