Annons
Vidare till salaallehanda.com
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Dags för 2020 års Lussekatt – nominera din misse här!

Artikel 1 av 5
Årets lussekatt SA 2020
Visa alla artiklar

Det börjar åter närma sig december och lucia, och SA väcker liv i förra årets succé! Har du den härligaste, sötaste eller fräsigaste katten hemma? Då kan du nominera den till Årets Lussekatt 2020 i formuläret nedan. Vintertema eller julkänsla ser vi gärna.

Anmäl text- och faktafel

I fjol var det katten Leo från Fläckebo, inskickad av matte Malin Lundén, som stod som segrare i tävlingen, med hela 20 procent av rösterna. På andra- och tredjeplatsen följdes han av Mini och Maj-Britt.

Nu har det blivit dags att nominera Årets Lussekatt 2020. Senast söndagen den 22 november vill vi ha din bild och nominering.

Alla inskickade godkända bildbidrag deltar i en första utgallring, där en jury utser tio finalister som presenteras fredagen den 27 november på salaallehanda.com och i papperstidningen. Därefter är det läsarna som bestämmer.

Den katt som får flest röster vinner. Vinnaren presenteras i ett reportage på salaallehanda.com och i papperstidningen.

Första pris är förutom äran en förstorad bild på katten från Sala Foto. De två bäst placerade katterna får dessutom en gratis vaccination hos Morgongåva Veterinärklinik AB, och placeringarna tre till tio får en säck på sex kilo med kvalitetskattsand.

Välkommen med din nominering! Gå in på salaallehanda.com/lussekatten

Nyhet: I januari kommer du som har en hund att få nominera den till Årets vintervovve. Håll utkik då!

Observera att vi endast tar emot nomineringar via webbformuläret nedan och att du bara kan nominera en katt som du själv äger. Katten ska vara vid liv och både du och katten ska bo i Sala eller Heby kommuner. Du ska även själv ha tagit fotot.