Annons
Vidare till salaallehanda.com
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Debatt KD: Bristande bevisföring i kritiken

Den S-märkta agitatören Kalle Lindbom försöker i en insändare (SA 11/11) leda i bevis att Kristdemokraterna saknar trovärdighet i sjukvårdsfrågor.

Hans enda argument handlar om att en av personerna i ledningen för Apotekstjänst AB, det bolag som brustit i sina åtaganden gentemot ett antal regioner, skulle vara kommunpolitiker för KD. För att vara korrekt stod hon på 18:e plats på Kristdemokraternas kommunlista i förra valet i Lidingö. Med andra ord saknar hon taburett i det kommunala maktrummet.

Alla tidningsläsare med normala IQ-värden förstår att insändaren bara är ett tecken på att Socialdemokraternas fotfolk är desperata över att det går så dåligt för deras parti. Mitt råd är att ni i stället använder er desperation till att försöka påverka ert parti till att ta itu med de växande vårdköerna och regeringens välfärdssvek.

Hanke Joneklav, ordförande för Kristdemokraternas partiavdelning i Sala

Anmäl text- och faktafel

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv artikel