Annons
Vidare till salaallehanda.com
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Debatt M: Glädjande att vi delar syn på myggplågan

Slutreplik.

När jag läser regionrådet Magnus Ekblads (C) replik på min insändare gällande bekämpningen av stickmyggan i Nedre Dalälven så glädjer det mig att vi delar många ståndpunkter gällande frågan. Jag tycker, precis som rådet, att en långsiktig finansiering av detta behövs. Vi delar också synen på att myggplågan är ett stort problem och att kontinuitet i bekämpningen behövs.

När jag författade min insändare så var det för att efterlysa just detta. När NeDas ansökan avslogs skapade det otydlighet och sände fel signaler till intresseföreningens medlemmar om Västmanlands ambitionsnivå. Jag står fast vid att det hade varit önskvärt att ärendet då hänskjutits till rätt forum i stället för att avslås.

Men med det sagt vill jag avsluta med att jag är glad att Region Västmanland är öppen för en dialog som kan leda fram till att den långsiktiga lösning som både jag och regionrådet önskar få på plats.

Erik Hamrin (M), förste vice ordförande kommunstyrelsen i Sala

Anmäl text- och faktafel

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv artikel