Annons
Vidare till salaallehanda.com
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Debatt S: Varken felaktigheter eller förenklingar

Svar på Moderaternas debattinlägg (SA 22/2).

Nej, Tomas Bergling och Erik Hamrin, det är varken felaktigheter, brösttoner eller förenklingar i vårt debattinlägg. Det är tydliga och klara fakta som vi redovisar. Ni väljer också att inte kommentera flera av våra påståenden. Vi uppmanar gärna alla intresserade att läsa vårt debattinlägg igen. Det finns på SA:s hemsida och i papperstidningen 17 februari.

Det finns dock en klar och tydlig skillnad mellan oss socialdemokrater och alliansen som moderaterna ingår i, och det är att vi tittar längre än bara ett år framåt. Samtidigt som de moderata företrädarna påstår att de och alliansen fortsätter sitt arbete med att göra en bra stad ännu bättre så undrar vi om det är alliansens signum att enbart se till staden och inte hela kommunen? Vi socialdemokrater väljer dock att se till hela kommunen, vi ställer inte staden mot landsbygden.

Moderaterna tillsammans med övriga i alliansen är ansvariga för den vingliga politik som hittills har kännetecknat alliansstyret i kommunen. Att alliansen vill glömma 2018 och 2019 och helst inte prata om dessa år är förståeligt, men Sala kommun behöver verkligen en annan ledning och en stabil majoritet.

Ulrika Spårebo (S), andre vice ordförande i kommunstyrelsen och oppositionsråd

Glenn Andersson (S), ledamot i kommunstyrelsen och ordförande för Socialdemokraterna i Sala

Anmäl text- och faktafel

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv artikel