Annons
Vidare till salaallehanda.com
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Den stora skogsbranden - dag för dag

Här kan du följa dag för dag vad som hände när den stora skogsbranden härjade i Västmanland. Vi har sammanställt det unika materialet i en webb-bilaga. I den får du en överblick genom 3D-grafik med berättelser, en minidokumentär, filmklipp och dramatiska bilder.Klicka här för att öppna tidslinjen!

Vi återvänder till dagarna som förändrade historien. Vad var det som hände? Hur gick det sedan? Med nytt material från alla våra sex redaktioner i Västmanland och södra Dalarna möter berörande berättelser i text, bild och video.

I materialet hittar du även en minidokumentär där vi besöker de branddrabbade områdena tillsammans med räddningsledaren Lars-Göran Uddholm.

TACK till er, alla läsare, som bidrog med era bilder, berättelser och lägesrapporter under de här dagarna.

Så här gör du:

Skrolla dig fram längs med tidslinjen i 2D-läge eller i 3D-läge, dag för dag. I varje fönster finns en text med bilder och/eller ett tv-inslag.

Klicka på bilden eller videon för att öppna i större läge.

Växla mellan 2D- och 3D-läge genom att klicka på den lilla runda symbolen längst ner till vänster.

Klicka här för att öppna tidslinjen!