Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

IBK Sala föll mot Köping på bortaplan

Annons

Hemmalaget Köping tog hem de tre poängen efter seger i division 3 Västmanland i innebandy mot IBK Sala i Karlbergshallen. 6–3 (1-2, 1-1, 4-0) slutade matchen på söndagen.

– Vi gör en gör vi en kanon period i den första och leder rättvist 2-1. I den andra fortsätter vi spela bra och skapar chanser och lyckas till största delen täcka bort alla Köpings chanser, och vi jobbar helt enligt vår matchplan första 40 minuterna. I den sista tappar vi tyvärr markeringen vid två tillfällen och då gör Köping mål på båda. Dessutom blir vi för ivriga vid några tillfällen och blir för offensiva och tappar då kontringar bakåt som det också blir mål på. 6–3-målet görs i tom bur när vi trycker på för att reducera. Men vi gör återigen en kanonmatch i stora delar men några få sämre beslut blir dyrbara och kostar oss poäng eller tom en vinst. Men att vi nu är ett mycket bättre lag än i höstas är uppenbart då vi nu radat upp bra insatser under längre tid. Vi ser hoppfullt på resten av matcherna i serien, kommenterade IBK Salas tränare Stefan Ekström efter matchen.

Marcus Store 3, August Sundius, Tage Sjöberg och Oscar Rosendahl gjorde Köpings mål, medan Andreas Halt 2 och Isac Cederholm stod för gästernas målgörande.

Med tre omgångar kvar är Köping på andra plats i tabellen, medan IBK Sala är på nionde plats.

Lördag 23 februari 13.00 spelar IBK Sala hemma mot Knäppmora.

Annons