Annons
Vidare till salaallehanda.com
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

"Efter ett långt arbetsliv och efterföljande föreningsarbete har Ingvar lämnat oss"

Den genuina föreningsmänniskan Ingvar Johansson, Heby.

Ett sorgligt budskap har nått oss. Den positiva och alltid lojale Ingvar Johansson har lämnat oss i vår sorg och saknad. Efter ett långt arbetsliv blev det istället föreningsarbete som blev det stora tidsfördrivet för Ingvar.

Ingvar har under många år varit en aktiv socialdemokrat, genom att under en längre tid varit Heby Socialdemokratiska Arbetarekommunens kassör. Ingvar har också haft politiska uppdrag för det Socialdemokratiska partiet i Heby kommun, då såsom överförmyndare och kommunrevisor. Ingvar var oerhört noggrann i vad han än tog åt sig och utförde därför alltid ett mycket gott arbete.

När han tyckte sig ha gjort sitt i kassörsarbetet i Socialdemokraterna, fortsatte han som kassör i förening Tegelbruksmuseets Intresseförening i Heby. Där var han, som kassör, aktiv under många år. Det var först inför föreningens årsmöte detta år som han ville avsluta detta uppdrag, på grund av sjukdom.

Tack för att vi har fått möjlighet att få låna dig Ingvar, och att du gav oss din tid under så många år. Våra tankar går till Ingvars fru Ingrid, barn och barnbarn.

Carina Schön för Heby Socialdemokratiska Arbetarekommun