Annons
Vidare till salaallehanda.com
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

En bra onsdag på Solvalla

Al´s Winnermede stod för en starkt prestation och det räckte till en andra plats.

Det blev flera topplaceringar för de ortstränade hästarna under Solvallas tävlingar i onsdags.

Svante Ericssons stjärnhäst Al´s Winnermede gjorde en mycket fin prestation när hästen var tvåa i ett lärlingslopp. Trots ett alldeles för hårt tempo i ledningen under loppet höll hästen starkt till andrapriset för körande Daniel Wäjersten.

En andraplats och ett tredjepris som tränare tog Björn Röcklinger genom Get A Winner (tvåa) och Quick Crown (trea) båda hästarna kördes av Ulf Eriksson.

Get A Winner spurtade mycket starkt och såg ut att ha krafter kvar i mål efter en invändig löpning.

En bra prestation gjorde även Ebony Boko, som tränas av Jörgen Westholm, som tvåa i ett sprinterlopp under tävlingarna på nya rekordtiden 1.12.4 över 1 640 meter autostart.

Lärlingen Oskar J Andersson körde hästen i rygg på ledaren och Ebony Boko spurtade ettrigt till en knapp förlust till slut.

Reijo Liljendahl tog tre tredjeplatser som tränare. Dessa kom i tur och ordning genom treåriga stoet Forza Sting, Claudius Zaz och Danne Edel. Alla tre hästarna kördes av Ulf Olsson.