Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

En bra onsdag på Solvalla

Al´s Winnermede stod för en starkt prestation och det räckte till en andra plats.

Annons

Det blev flera topplaceringar för de ortstränade hästarna under Solvallas tävlingar i onsdags.

Svante Ericssons stjärnhäst Al´s Winnermede gjorde en mycket fin prestation när hästen var tvåa i ett lärlingslopp. Trots ett alldeles för hårt tempo i ledningen under loppet höll hästen starkt till andrapriset för körande Daniel Wäjersten.

En andraplats och ett tredjepris som tränare tog Björn Röcklinger genom Get A Winner (tvåa) och Quick Crown (trea) båda hästarna kördes av Ulf Eriksson.

Get A Winner spurtade mycket starkt och såg ut att ha krafter kvar i mål efter en invändig löpning.

En bra prestation gjorde även Ebony Boko, som tränas av Jörgen Westholm, som tvåa i ett sprinterlopp under tävlingarna på nya rekordtiden 1.12.4 över 1 640 meter autostart.

Lärlingen Oskar J Andersson körde hästen i rygg på ledaren och Ebony Boko spurtade ettrigt till en knapp förlust till slut.

Reijo Liljendahl tog tre tredjeplatser som tränare. Dessa kom i tur och ordning genom treåriga stoet Forza Sting, Claudius Zaz och Danne Edel. Alla tre hästarna kördes av Ulf Olsson.