Annons
Vidare till salaallehanda.com
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Fiona Eriksson det stora utropstecknet när Gideonsberg slog Forsby

Gideonsberg besegrade Forsby borta i division 2 mellersta Svealand dam i fotboll med 6–3 (2–1). Men snackisen var Fiona Eriksson - som gjorde hela fyra mål.

Moa Johansson gjorde dom andra två målen för Gideonsberg, målen för Forsby gjordes av Cajsa Vidén 2 och Maritza Liljeström.

– Matchen startade med ett väldigt bra försvarsspel av oss som ledde till två fina mål, sedan släppte vi in starka Forsby i matchen och de gjorde ett mål innan halvlek. Sedan kom vi ut som ett nytt lag och jobbade tillsammans vilket ledde till flera fina mål. Främst en otroligt bra insats av Fiona Eriksson som gjorde sin bästa match någonsin! Fiona gjorde fyra snygga mål, varav två stycken i krysset och en fin assist. Inte nog med det tog hon ett viktigt ansvar i defensiven och slet i 90 minuter. En riktig krigarinsats av hela laget mot ett fysiskt Forsby, kommenterade Gideonsbergs tränare Emelie Airaksinen.

Gideonsbergs nya tabellposition är fjärde plats, medan Forsby är på sjunde plats.

I nästa omgång har Gideonsberg Sköllersta hemma på Solid Park Arena, lördag 17 augusti 15.00.