Annons
Vidare till salaallehanda.com
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Förlustraden förlängdes för IBK Sala efter nederlag borta mot Karlstad IBF U

När Karlstad IBF U och IBK Sala möttes i division 1 Region Svealand i innebandy på lördagen var Karlstad IBF U det starkare laget. Slutresultatet 10–4 (4-2, 1-0, 5-2) innebär att IBK Sala nu har åtta förluster i rad.

– Vi gör en okey första period men vid målen blir vi lite passiva i markeringen. I den andra perioden så tar vi för oss mer och skapar en hel del målchanser men får inte in bollen i mål. Under sista perioden så händer det mycket, Karlstad gör mål tidigt och går upp till 6-2 innan vi äntligen får göra några mål igen och inom drygt två minuter gör vi både 6-3 och 6-4 och då är det ordentlig match igen. Tyvärr så gör sedan Karlstad 4 mål på en och en halv minut då dom utnyttjar dels några misstag av oss men samtidigt visar på lite större rutin och kunnande i avgörande lägen. Vi gör återigen en match under nästan 50 min sett till hela matchen som är riktigt bra. Vi faller på några dåliga minuter i första perioden och den där sista periodens en och en halv minut. Vi fick tyvärr även några skador som är tveksamma om dessa hinner läka till matchen på onsdag hemma mot Per-Ols, kommenterade IBK Salas tränare Stefan Ekström.

IBK Salas mål gjordes av Beatrice Johansson 2, Malin Guldbacke och Anna Hansson.

Med tre omgångar kvar är Karlstad IBF U på sjätte plats i tabellen, medan IBK Sala är på 14:e plats.

Onsdag 6 mars 19.00 spelar IBK Sala hemma mot Per-Ols.