Annons
Vidare till salaallehanda.com
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Hagfors blev nästa lag att slå IBK Sala - vann med 7–2

Sju raka förluster har IBK Sala nu i division 1 Region Svealand i innebandy. Laget förlorade på lördagen på hemmaplan mot Hagfors, som vann med 7–2 (2-0, 2-1, 3-1) i Sala Idrottshall.

– Vi gör återigen en bra match även om vi hade många ordinarie spelare borta pga sjukdomar och resor nu under sportlovet. Vi testade en ny spelidé igen i denna match och det funkade bra även om resultatet säger annat. Vi var uppe och hade 2-4 och chansen i power play att även göra 3-4 med ca tio minuter kvar men tyvärr så fick vi inte in bollen i mål. När vi sen testade att spela sex mot fem så avgjordes matchen när Hagfors då gjorde 2-5 istället. Sen gjorde dom även 2-6 och 2-7 innan matchen var slut. En till stora delar bra insats av hela laget och jobbet vi lägger ner, framför allt under den tredje perioden, var riktigt starkt och hade vi fått in 3-4 målet så hade det kunnat sluta på helt annat sätt, kommenterade IBK Salas tränare Stefan Ekström.

IBK Salas mål gjordes av Malin Guldbacke som blev tvåmålsskytt.

Med fyra omgångar kvar är IBK Sala sist i serien, och Hagfors är på femte plats.

I nästa match möter IBK Sala Karlstad IBF U borta på lördag 2 mars 16.00.