Annons
Vidare till salaallehanda.com
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Heby AIF:s Jonas Ahlin klar för spel i tv-matchen mot IFK Mora: ”Tillgänglig på bänken”

Det är mycket viktiga poäng som står på spel för båda lagen när Heby AIF och IFK Mora möts i division 3 på lördag. SA direktsänder matchen på sajten salaallehanda.com.

Anmäl text- och faktafel

Både Heby AIF och IFK Mora lever farligt när det gäller fortsatt spel i division 3. Heby AIF har skaffat sig ett hyfsat läge för att rädda ett nytt kontrakt efter två raka segrar mot topplag.

IFK Mora överraskade också i senaste omgången genom att besegra topplaget Strömsberg med 1–0. Laget hade inför den matchen sex raka förluster efter premiärsegern med 1–0 mot Rengsjö.

Moras seger mot Strömsberg kan vara en nyttig väckarklocka för Heby AIF – som nu alltså möter ett lag som jagar dem i tabellen.

– Ja, det kan vara bra för oss. Det känns kul att möta Mora efter de två senaste matcherna och poäng i matchen vore bra, säger spelande tränaren Jonas Ahlin.

HAIF har utöver de två senaste vinsterna bara vunnit en mach i serien, mot Valbo.

Nu är det en sexpoängsmatch där Mora dock är i större behov av poäng än Heby.

– Vi ska känna lite på dem men vi måste vara på hugget också, säger Jonas Ahlin.

När SA pratade med Jonas Ahlin på onsdagen var alla spelare tillgängliga. Det innebär att även Jonas Ahlin är tillbaka efter att ha missat några matcher på grund av skada.

– Jag har varit med och tränat i veckan och kommer vara tillgänglig på bänken, säger han.

Matchen på Tegelvallen startar klockan 13.00 på lördag.

SA sänder matchen direkt på sajten salaallehanda.com och sändningen inleds klockan 12.55.