Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Insändare: Ännu en omorganisation...

Annons

När lugnet någorlunda har lagt sig på Sala kommun efter all turbulens. Då kör tillförordnad kommunchef igång med omorganisation! Som känns mer som att vi kastar upp personal i luften slår på fläkten så hamnar de lite här och där. Vi suger åt oss dem vi vill ha.

Skolan behöver vi inte organisera om (inte helt oväntat). 

Alla dessa möten om omorganisation, vet ni vad det kostar? Det är ju inte precis några lågavlönade som sitter på de mötena. Personal mår dåligt, har ingen arbetsro och arbetar inte effektivt. Så mycket folk som slutat, inte alla på grund av otrivsel, men många.

Jag förstår inte hur man kan göra en omorganisation för att strax efter anställa en ny kommunchef. Som kanske har andra idéer. Eller är sökandet av en ny chef bara ett spel för galleriet och en kostnad på en massa tusentals kronor för att till slut anställa den som är tillförordnad?

Kommunen har underskott och behöver spara pengar, så är det varje år men nu extremt mycket. Skolan och Vård och omsorg verkar blöda mycket pengar så är det också varje år. Men så står de med ledsen blick och säger: "Men inte ska vi väl spara på barn och gamla".

Jag välkomnar fackens kritik och hoppas att alla någon gång får arbetsro

Anonym

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel
Annons