Annons
Vidare till salaallehanda.com
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Bevara grönytan mellan Strandvägen och dammarna

Det här året är något helt utöver det vanliga. Vi har fått anpassa oss till pandemin som råder i hela världen.

Vi kan plötsligt inte göra allt som vi tidigare bara tagit för givet. Nu kan vi inte umgås med nära och kära hur som helst. 

För att ta hänsyn till varandra behöver vi hålla avstånd och helst umgås ute på grund av smittan. I det här läget är det av största vikt att vi ALLA ska kunna utnyttja de grönytor som finns i vår nära och fina omgivning, som Stadsparken.

Om ni politiker i Sala kommun nu inte hade tänkt klippa gräset efter Strandvägen i år heller, så VÄDJAR jag till er att tänka om!

Kostnaden kan inte vara särskilt stor. Det är inte miljoner vi pratar om, som till exempel skateparken.

Det här kan bli ett ypperligt sommarjobb till någon yngling som vill göra nytta och tjäna lite pengar.

Jag kan inte nog påtala hur enormt viktigt det är hålla gräset klippt på den här ytan i sommar, så att vi kommuninnevånare, och framför allt vi som inte har en egen trädgård, kan umgås där. 

Fler bord med sittplatser vore också önskvärt så att fler kan få plats att fika, eller äta något tillsammans med bra avstånd!

Bord till alla, inte bara till de "törstiga"!

Solveig Svedberg 

Anmäl text- och faktafel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel