Annons
Vidare till salaallehanda.com
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Bilentusiaster är inte problemet

Svar till "Nattuven" (SA 5/5).

Visst fanns det personer som inte skötte sig under valborg. Idioter finns tyvärr överallt, hela tiden. Men att dra alla över en kam är helt fel.

Snälla, förklara för mig hur en familj i en bil som åker ett par varv runt stan kan sprida smittan? Möjligtvis till de övriga i bilen men det hade i så fall lika gärna kunnat hända över middagsbordet eller till en film hemma på soffan.

Spelar det roll om man åker i en amerikanare eller en Volvo? Kanske är det årsmodellen eller är det dagen och tiden som spelar roll? Är jag säker från att sprida smittan om jag tar ett varv extra runt stan i en Golf från 1998 med min familj en tisdag förmiddag om vi då, liksom på valborg, stannar i bilen och inte pratar med någon?

Kanske kan det vara värt att titta på hur folk beter sig på stan, men att påstå att det är bilentusiaster som är problemet tror jag inte en sekund på varken i detta sammanhang eller något annat.

Osolidarisk?

Anmäl text- och faktafel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel