Annons
Vidare till salaallehanda.com
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Ekebyskolan är den bästa skolan i Sala

Jag förstår överhuvudtaget inte alls diskussionerna som har varit och är om Ekebyskolan. Jag har barn som nyligen gått på skolan och som går på skolan just nu. Det är den bästa skolan de gått på, med den bästa personalen. De jobbar för alla elever. För dem som har det svårt men även för dem som behöver en utmaning. Jag vet, jag har en av varje.

De jobbar aktivt mot mobbning. De försöker lösa alla situationer. Det som varit nu har jag inte så stor koll på då mina barn inte varit inblandade, men min uppfattning generellt är att det oftast inte är en persons fel när två träter.

Mina barn har alltid känt sig trygga på skolan, om det varit något så har de sökt upp en tillgänglig vuxen. Det kan vara vaktmästaren, någon ur elevhälsan eller en mentor. De har alltid fått hjälp om de behövt det.

En skillnad från förra året som de pratar om är att de inte vet vem som är rektor nu. Tidigare rektor var ofta ute i ljushallen och pratade med alla elever. Ett av mina barn har även fått otroligt bra hjälp av speciallärarna på skolan. Tack vare att de kämpade på och tragglade sig igenom högstadiet så kom han in på sitt önskade program på gymnasiet, det hade aldrig gått utan deras hjälp.

Alla på skolan gör verkligen allt för att alla elever ska nå sina mål, trots nedskärningar och annat som stör undervisningstiden. Blir otroligt ledsen då jag hör att de nu får massor med skit. De går dit varje dag och gör ett fantastiskt jobb och ger allt de kan. Ekebyskolan är den absolut bästa skolan i stan!

Tacksam mamma som har barn på Ekebyskolan

Anmäl text- och faktafel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel