Annons
Vidare till salaallehanda.com
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: En gentleman låter nåd gå före rätt

Jag vill tacka Lisa Joneklav för insändaren "Tolka reglerna medmänskligt - låt Xeyal stanna" och understödjer hennes resonemang så här:

En nyrik som läser Magdalena Ribbings ”Vett och etikett” från pärm till pärm och följer alla regler slaviskt – hen uppfattas som dödstråkig. En person som alltid struntar i alla uppföranderegler – den är bara ett irriterande skoskav.

Gentlemannen följer etiketten för det mesta, just för att någon enstaka gång kunna bryta mot den med finess, för att det är angeläget. Och att låta Xeyal stanna i Sverige är en möjlighet för Migrationsverket att vara gentleman.

Lika angeläget bör det vara för regeringen att agera som en gentleman genom att ångra sig och bevilja ukrainska Iryna Zamanova som förlorade ett ben i terrordådet på Drottninggatan uppehållstillstånd av nåd, tillsammans med dottern!

Thorsten Schütte

Anmäl text- och faktafel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel