Annons
Vidare till salaallehanda.com
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Hitta en lokal för kreativa ungdomar

Angående Anders Olssons insändare om att eventuellt bygga ett kulturhus för ungdomarna på Salaborg.

Det har flutit mycket vatten under broarna sedan jag på 60-talet var inne på "samma linje" med en insändare, fast blygsammare.

Min dotter var i 15-16 års åldern och ville gärna åka till ett dansställe i Heby som hette Shake Inn. Jag var inte så glad åt det. Flera av hennes kompisar skulle åka. Man vill sina barns bästa men kan ju inte hålla dem alltför stramt. Tror de åkte buss eller om någon förälder skjutsade.

Varför inte kunna ordna någonting på hemmaplan? Jag föreslog att man kunde nosa upp någon gammal stuga eller lokal som stod tom. Där skulle ungdomarna efter bästa förmåga måla, snickra och sy gardiner och göra det mysigt. På så sätt skulle de även vara rädda om det de hade bidragit med.

Vi måste tänka på att ungdomarna skall ta vid efter oss gamla. De ungdomarna vi satsar på blir goda medborgare som för våra goda idéer vidare.

Gun Viola Brask

Anmäl text- och faktafel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel